Ons verhaal

Step-Hear.NL

De Nederlandse Step-Hear is eind 2020 gestart door HTA-Rail en StepHear Israël.

Willard Kamerling, directeur HTA-Rail, maakte kennis met Yishai Hatzir van StepHear via Akiva Rom, voormalig directeur Rail van het Ministerie van Transport.

De uitdaging was om het Step-Hear-systeem op het tramproject in Jeruzalem te installeren. De samenwerking tussen de twee bedrijven was succesvol en het idee ontstond om het StepHear-systeem in Europa te introduceren, te beginnen in Nederland.

Sinds december 2022 is Marc te Riele de directeur van StepHear Nederland

Step-Hear.com

Step Hear ltd uit Israël is een dochteronderneming van Mehalev ("Uit het hart"), Israëls grootste aanbieder van toegankelijkheid - met meer dan 20 jaar ervaring in het mogelijk maken van toegankelijkheidsoplossingen voor een breed scala aan handicaps en duizenden klanten.

Step-Hear startup werd in 2011 opgericht als de pionier in toegankelijke technologie voor audio-oriëntatie- en begeleidingssystemen voor slechtzienden, en bood ook een oplossing voor andere gehandicapten.

Meer dan zes jaar succesvolle implementatie van het systeem - Step-Hear heeft meer dan 4.000 Audiobakens geplaatst in Israël en wereldwijd. De Step-Hear-app is gratis te downloaden en heeft duizenden gebruikers.

Geïnstalleerd in toonaangevende banken, universiteiten, supermarkten, winkelcentra, parken, toeristische attracties, ziekenhuizen, overheids- en gemeentekantoren enz.

StepHear werd door Zero Project bekroond met de Innovative Practice Award in 2019 en werd gescoord door EU-Horizon als hoogwaardig projectvoorstel.