Step-Hear apparatuur

Foto Audio baken

Step-Hear Audiobaken

Audiobakens voor blinden en slechtzienden. Het apparaat kan op gebouwen of op andere oriëntatiepunten in de openbare ruimte worden gemonteerd. Het biedt uiterst nauwkeurige audiobegeleiding nadat het is aangesloten op de StepHear-app of de Personal Wrist-activator.

foto Step-Hear Audiobaken met zonnepaneel

Step-Hear Audiobaken met zonnepaneel

identiek aan de standaard unit, behalve dat de batterij wordt opgeladen door zonnepaneel en 3 dagen kan werken zonder op te laden.

Foto Step-Hear Beacon

Step-Hear Baken

Bakens voor binnen. Telkens wanneer een gebruiker met de Step-Hear-app in de buurt is, ontvangt deze audio-instructies via de app.

Foto Call Hear Centrale unit

Call Hear Centrale unit

Dit apparaat verbindt de set van Call Hear-apparaten met de StepHear-app of de personal wrist activator.

Foto Call Hear Receptie

Call-Hear Receptie

Dit Call-Hear apparaat is ideaal voor bij de receptie in een gebouw. Het verzamelt alle inkomende meldingen van de verschillende Call-Hear-apparaten.

Foto Call-Hear Alert

Call-Hear alert

Dit is een typische noodknop dat in toiletten en badkamers wordt gebruikt om hulp in te roepen. Het maakt deel uit van de Call-Hear serie en kan worden gecombineerd met het Call-Hear receptie om de receptie te waarschuwen.

Foto Call-Hear drukknoppen

Call-Hear Service en Noodplaten

Deze Service en noodplaten maken ook deel uit van de Call-Hear serie en kunnen worden gecombineerd met de Call-Hear receptie. Ze kunnen worden gebruikt om hulp- of service in te schakelen.

Foto Step-Hear Audiobaken voor het OV

Step-Hear Audiobaken voor het OV

Dit audiobaken is uitgerust met een mobiele verbinding voor realtime gegevens van de dienstregeling van het openbaar vervoer. Daarnaast kunnen gebruikers 360 graden oriëntatie voor de omgeving aanvragen.

Foto Bus centrale unit

Bus centrale unit

Deze centrale unit coördineert welke audiobaken relevant is voor de gebruikers. Het geeft een melding aan de voertuigcomputer welke deuren moeten worden geopend voor het stoppen bij de volgende halte en het in- of uitstappen van de Step-Hear gebruikers. Tevens kan direct rekening gehouden het langer openhouden van de deuren.

Foto OV-deur unit

OV-deur unit

Dit audiobaken wordt geïnstalleerd boven de deuren van het voertuig. Het detecteert de Step-Hear-gebruikers en bepaalt de deur die zich het dichtst bij de passagiers bevindt zowel voor binnen als buiten het voertuig. Dit audiobaken is ontwikkeld voor trams met meerdere deuren die voor in- en uitstappen kunnen worden gebruikt.

Foto Bus Unit

Bus unit

Middels deze bus unit ontvangt de chauffeur een bericht dat er een persoon met een beperking wacht bij de volgende stop. Het kan ook verzoeken van de app gebruikers ontvangen om te stoppen bij de volgende halte.

Foto Step-Hear Traffic light activator

Step Hear Traffic light activator

Een apparaat in het APS verkeerslicht systeem. Automatische activatie van het APS systeem, wanneer een gebruiker va de Step-Hear app in de buurt is.